Hi, Mooi Mens

Dit is mijn aanbod voor jou

Scrollen maar!

Dit is jouw kans!

 

  • Wil jij meer geluk ervaren?
  • Ben je het zat om slachtoffer te spelen?
  • Voel je dat het tijd wordt om in actie te komen?

Dan vertel ik je heel graag over mijn aanbod. Daarmee kun jij die stappen namelijk écht gaan zetten. En het wordt hoog tijd dat je dat doet, want jouw geluk is jouw verantwoordelijkheid.

Zodra jij de regie over je leven terugneemt, zal je zien hoe leuk het is om de hoofdrol te spelen!

Mooi Mens online cursus

Je dromen volgen, dat klinkt misschien simpel. Maar dat is het natuurlijk niet. Je moet eerst ontdekken wat je nu eigenlijk echt leuk vindt.

Wat zijn jouw grootste passies, verlangens en wensen? Waar word je heel blij van en waarvan juist helemaal niet?

Je kunt pas doen wat je echt leuk vindt, wanneer je jezelf heel goed leert kennen. Tijdens de Mooi Mens online cursus kom je daar achter!

Ik wil meer weten!

Mooi Mens Premium 1-1 Traject

Na de online cursus ben je er nog niet. Je moet de opgedane inzichten en kennis natuurlijk wel toepassen in de praktijk.

Dat kun je zelfstandig doen of je kunt instappen in het Mooi Mens Premium 1-1 Traject. Dan begeleid ik je hierin en gaan we tijdens 1-op-1 sessies aan de slag met het realiseren van jouw levensgeluk!

Vaak vinden vrouwen het lastig om dit zelf te doen, omdat sommige antwoorden zo diep verscholen liggen. Verborgen onder allerlei overtuigingen, belemmerende patronen en aangeleerde gedragsregels. Oftewel: onder de rotzooi die jou ervan weerhoudt om echt te gaan stralen!

Aan mij de taak om JOU te helpen dat licht in jezelf te ontdekken. Dát is namelijk wat ik als gelukscoach doe. Ben jij er klaar voor?

Ik ben er klaar voor!

Mooi Mens boek

Zo’n 7 jaar geleden begon mijn kennismaking met spiritualiteit en de mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik merkte aan mezelf dat ik klaar was voor een nieuwe richting met mijn leven. Ik wilde een nieuwe, betere versie van mezelf creëren.

Daarom ben ik tal van boeken gaan lezen en podcast afleveringen gaan beluisteren over zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, o.a. in Positieve Psychologie en Mindfulness, want ik vond deze onderwerpen en alles eromheen zó interessant. Ik kon er geen genoeg van krijgen!

En dat resulteerde – samen met mijn persoonlijke ervaringen – in mijn eerste, echte boek. Mooi Mens is in 2021 uitgekomen en inmiddels hebben al vele vrouwen er mooie stappen door gezet.

Iedereen is van binnen al een Mooi Mens. Het is aan onszelf de taak om haar vrij te laten en het leven ten volle te beleven!

Die wil ik lezen!