Zelfvertrouwen is de sleutel tot geluk en succes. Wist je dat we geboren worden met honderd procent zelfvertrouwen? Echter, in onze reis naar volwassenheid wordt het vertrouwen in onszelf aangetast door de meningen van anderen, obstakels op ons pad en negatieve ervaringen. Hoe kun je meer zelfvertrouwen krijgen? Simpel: wat je nodig hebt is een goed afgestemd stappenplan. En dat is precies wat de online cursus zelfvertrouwen vergroten jou biedt! Neem nu de controle over je leven! Krijg meer zelfvertrouwen, leef met meer eigenwaarde en voel je goed over wie je bent. Lees snel verder.

Wat is zelfvertrouwen eigenlijk?

Zelfvertrouwen is geloven in jezelf en vertrouwen hebben in je eigen kunnen. Het is honderd procent achter jezelf staan, ongeacht wat een ander zegt of vindt. Mensen met een hoog zelfvertrouwen zijn vaak succesvoller in het leven. Ze hebben een duidelijk gevoel van zekerheid over zichzelf en hun capaciteiten, waardoor ze uitdagingen met vertrouwen aangaan en tegenslagen beter kunnen verwerken. Wil jij je zelfvertrouwen vergroten? De cursus Blijvend Zelfvertrouwen helpt je stapsgewijs naar een leven vol vertrouwen.

Zelfvertrouwen versus mindfulness

Zelfvertrouwen is niet te verwarren met mindfulness en het doen van mindfulness oefeningen. Deze termen hebben de laatste jaren behoorlijk aan populariteit gewonnen. Wat is het verschil? Zelfvertrouwen is een gevoel van zelfverzekerdheid, eigenwaarde en persoonlijke veiligheid. Mindfulness is de praktijk om je bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en sensaties in het huidige moment. Hoewel ze feitelijk los van elkaar staan als begrippen, kan mindfulness jouw zelfvertrouwen heel goed ondersteunen. Het loont daarom ook zeker de moeite om je in mindfulness te verdiepen. Echter is een stevige basis aan zelfvertrouwen wel noodzakelijk voordat je je volop in de mindfulness stort.

Cursus zelfvertrouwen vergroten

Waarom is zelfvertrouwen vergroten belangrijk?

Zelfvertrouwen is een belangrijke factor voor succes in het leven. Het helpt ons om uitdagingen te overwinnen, creatiever te denken en in onszelf te geloven. Het helpt ook om op onze eigen beslissingen en waarden te vertrouwen. Een laag zelfvertrouwen is een obstakel voor ons eigen succes, omdat het ons onzeker maakt over onszelf en wat we kunnen. Ook kan het ertoe leiden dat we herhaaldelijk dezelfde fouten maken en beslissingen nemen die niet in ons belang zijn. 

Daarnaast is je zelfvertrouwen opbouwen niet alleen goed voor jou, maar ook voor de mensen in jouw directe omgeving, zoals je partner of je kinderen. Jouw gevoel voor eigenwaarde werkt door op de mensen om je heen. Respecteer jij jezelf, dan respecteert een ander jou ook. In de opvoeding is dit nog veel waardevoller, want jij wilt jouw onzekerheden toch niet overdragen op je kinderen? Jouw eigen zelfvertrouwen vergroten is het beste dat je kunt doen voor het zelfvertrouwen van je kind. Kinderen hebben uitstekende zintuigen en pikken jouw gedragingen feilloos op. Met volledig vertrouwen in jezelf, word jij de beste coach in zelfvertrouwen voor je kind. 

Herken jij dit?

 • Worstel je met een negatief zelfbeeld? 
 • Maak je je druk over hoe anderen over jou denken?
 • Zeg jij daarom vaak ja, wanneer je eigenlijk nee wilt zeggen? 
 • Ben je onzeker over jezelf?
 • Heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent?
 • Deal jij de hele dag met spanningen, vrees voor afwijzing en faalangst? 
 • Denk je dat het te laat is voor succes in het leven?

Is jouw antwoord ‘ja’ op één of meerdere van deze vragen? Dan is de zelfvertrouwen cursus “Blijvend Zelfvertrouwen” zonder twijfel geschikt voor jou. Persoonlijk ken ik het gevoel van weinig zelfvertrouwen maar al te goed. Ik kon echt volmondig ‘Ja!’ antwoorden op alle bovenstaande vragen. Veel te vaak vergeleek ik mezelf met anderen en dat maakte me enorm onzeker. Sociale media waren daarin een dominante factor. Dagelijks werd ik geconfronteerd met het succes van anderen en daarmee met alles wat ik voor mijn gevoel niet was. Gedachten als: “Ben ik wel goed genoeg? Waarom zijn anderen wel succesvol en ik niet? Hoe kan het dat zij wel zo zeker van zichzelf zijn?” waren een dagelijkse struggle voor me. 

Ik vroeg me af: hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Ik was bang dat ik al te oud was om het nog aan te leren. Ik geloofde dat het iets was dat bij mij hoorde, als een onderdeel van wie ik ben. Dat ik van nature onzeker was en dat het iets was wat ik niet meer kon veranderen. Maar dankzij de geweldige cursus Blijvend Zelfvertrouwen weet ik inmiddels dat alle onzekerheid gewoon in mijn hoofd zat. Mijn zelfvertrouwen vergroten ging veel sneller en gemakkelijker dan ik verwacht had en inmiddels sta ik super stevig in mijn schoenen. Deze training zelfvertrouwen heeft mijn leven compleet veranderd!

Hoe geweldig zou het zijn: je zelfvertrouwen vergroten

Om een Blijvend Zelfvertrouwen te hebben dat je nooit in de steek laat? Om niet meer bang te zijn voor de meningen van anderen? Om gewoon te doen waar jij blij van wordt, ongeacht wat een ander daarvan vindt? Om het volle vertrouwen te hebben in jezelf en stress en twijfel achter je te laten? Jij wilt dit toch ook voor jezelf? Je zelfvertrouwen vergroten heeft een enorme invloed op elk gebied van je leven: je geluk, je relaties, je carrière en je gezondheid. Zelfvertrouwen is de basis van een gelukkig leven en het ligt nu binnen handbereik!

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Meer zelfvertrouwen krijgen was nog nooit zo makkelijk! Jouw coaching zelfvertrouwen is slechts één muisklik van je verwijderd. Daar waar het afbrokkelen van ons zelfvertrouwen veelal een proces van jaren is, hoeft het gelukkig geen jaren te duren om je eigenwaarde te herstellen. Je zelfvertrouwen vergroten kan namelijk al in 12 weken met deze cursus Blijvend Zelfvertrouwen! In deze cursus krijg je de tools die je nodig hebt met vragen en opdrachten om te oefenen, zodat je weet waar je zelfvertrouwen vandaan komt. En net als een duurzame relatie: eenmaal opgebouwd, vervaagt dit vertrouwen vrijwel nooit. 

Cursus zelfvertrouwen vergroten

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen: de belofte na slechts 12 weken

 • Heb jij blijvend zelfvertrouwen;
 • Accepteer jij jezelf volledig;
 • Kun je duidelijk je grenzen aangeven;
 • Ben je gestopt met jouw constante zelfkritiek;
 • Meet je je eigenwaarde niet meer af aan materiële zaken of prestaties;
 • Maak je korte metten met je zenuwen en kun je vol vertrouwen op jezelf.

12 weken lang krijg je iedere week op maat gemaakte trainingen in zelfvertrouwen met bijbehorende opdrachten, zodat je meteen resultaat ziet. Wacht niet langer op jouw zelfvertrouwen coach. Schrijf je vandaag in met 70% korting!

Zo ziet de cursus Blijvend Zelfvertrouwen eruit:

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen bestaat uit de volgende delen:

Deel 1: Analyseer je zelfvertrouwen

Ontdek wat zelfvertrouwen precies is en waarom het de grondslag is van een welvarend leven. In dit deel leer je:

 • Hoe mensen met zelfvertrouwen denken;
 • Wat jou buitengewoon maakt;
 • Wat de diepliggende oorzaak is van een gebrek aan zelfvertrouwen;
 • Wat voor invloed zelfvertrouwen heeft op jouw hele zijn;
 • Wat het je kost als je er niets aan doet en wat het je oplevert als je dat wel doet;
 • Wat jouw beperkende gedachten zijn en hoe je die kunt ombuigen;
 • Hoe je iedere dag opnieuw kunt kiezen om anders in het leven te staan.

 Deel 2: Ontdek je zelfvertrouwen.

Kom erachter hoe jouw tekort in zelfvertrouwen is ontstaan en ga voor een betere uitkomst. In dit deel leer je:

 • Hoe jouw ouders, vrienden en familie invloed hebben op jouw zelfvertrouwen;
 • Hoe je zelfvertrouwen wordt beïnvloed door jezelf te vergelijken;
 • Of jij jezelf vergelijkt met een ideaalbeeld van jezelf;
 • Dat je verleden niet hoeft te bepalen hoe je toekomst eruitziet;
 • Hoe het komt dat perfectionisme en zelfkritiek een rol spelen;
 • Specifiek bepalen wat je veranderen wil aan jezelf;
 • Ontdekken wat jouw speciale kracht is.

Deel 3: Ontwikkel een blijvend zelfvertrouwen

Nu je hebt geanalyseerd wat zelfvertrouwen voor jou is, ga je werken aan het opbouwen van een krachtig en duurzaam zelfvertrouwen. In dit deel van de training zelfvertrouwen leer je:

 • Hoe je de controle over je leven terugkrijgt;
 • Onvoorwaardelijk jezelf accepteren en waarderen;
 • Hoe belangrijk jij voor anderen bent;
 • Het loslaten van kritiek op jezelf en perfectionisme;
 • Hoe je meer dankbaarheid en positiviteit in je leven krijgt;
 • Hoe jouw zelfvertrouwen beter wordt door te doen wat je leuk vindt;
 • Hoe je kunt opkomen voor je mening;
 • Hoe je jezelf kunt blijven in iedere situatie;
 • Je zelfvertrouwen vergroten door je doelen te bereiken;
 • Meer zelfvertrouwen krijgen in relaties;
 • Hoe je op een fijne manier de regie krijgt over je leven. 

Jouw investering voor de cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Ik mag je een enorme korting aanbieden van maar liefst 70%! Normaal gesproken is de cursus prijs €159, maar jij betaalt via de links in dit artikel slechts €47. Dat is een hele kleine investering voor enorm veel waarde. Gun jezelf deze kans en ga aan de slag met je zelfvertrouwen vergroten!

Twijfel je nog? Dit zijn de meest gestelde vragen

Is deze cursus makkelijk te volgen?

De cursus is in begrijpelijke taal geschreven en leest vlot weg. Het is wel belangrijk dat je de tijd ervoor neemt, zodat je alle stof goed tot je kunt nemen. De cursus heeft geen deadline, dus je kunt het op je eigen tempo doen.

Is de cursus ook geschikt als ik bijna mijn hele leven onzeker ben geweest?

Ja, zeker. Zelfs als je nooit veel zelfvertrouwen hebt gehad of eerder geprobeerd hebt je zelfvertrouwen te vergroten. Iedereen kan deze cursus volgen, ongeacht wat je achtergrond of ervaring is. 

Hoeveel garantie heb ik dat het werkt?

De oprichters zijn er zo van overtuigd dat deze cursus zelfvertrouwen werkt, dat er 30 dagen lang volledige garantie gegeven wordt. Merk je na het volgen van een aantal lessen nog geen resultaat? Stuur dan een e-mail en je ontvangt een volledige restitutie. Zo loop je geen enkel risico!

Schrijf je nu in en krijg niet alleen 70% korting, maar ook 3 vette bonussen met een waarde van maar liefst €75!

One Comment

Leave a Reply